Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Bayer Buxusspray 1 ltr

€ 12,95 (inclusief btw 21%)
Levertijd verzending binnen 48 uur!
Specificaties
Productcode 2411367
EAN code 8712170000000
Omschrijving

Twist plus spray buxus is bestemd als schimmelbestrijdingsmiddel op siergewassen in de tuin en op kamerplanten en bestaat uit 2 verschillende actieve stoffen.

Naast de werking tegen o.a. meeldauw, sterroetdauw, roest en bladvlekkenziekte is Twist plus spray buxus ook effectief tegen de veel voorkomende buxusschimmel (cylindrocladium en volutella). Twist plus spray buxus kan worden gebruikt op sierplanten in de tuin en kamerplanten. 

Productkenmerken

  • Schimmels worden direct aangepakt tot in de plant
  • Met bescherming op het blad.
Waar en wanneer toepassen
  • Borders
  • Struiken
  • Bomen
  • Tuin

Inhoud: Aard van het preparaat: andere vloeistoffen voor directe toepassing / 1000 ml

Ref: 80579004

Werkzame stoffen:

Werkzame stof: tebuconazool en trifloxystrobin

Gehalte: resp. 0,125 g/l en 0,125 g/l

Gebruiksadvies

Ter bestrijding van echte meeldauw ('t wit), bladvlekkenziekte, buxusschimmel (o.a. cylindrocladium en volutella) en roest. Zodra aantasting zichtbaar is, een behandeling uitvoeren. De behandeling indien nodig om de 10-21 dagen herhalen. Dosering: Beide kanten van het blad bespuiten tot er een dun laagje op het blad zichtbaar is. Voorkom dat de spuitvloeistof van het blad afdruipt.

Attentie!

Om resistentie te voorkomen mag het middel maximaal 3 keer per seizoen worden toegepast. Bloemen van bijvoorbeeld Petunia’s, Geraniums en Verbena’s zijn gevoelig en kunnen afsterven bij directe bespuiting hiervan.

Regelgeving

Registratie nummer: 13417 N

Reacties